به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، سيد صادق مرتضوي افزود: در سال جاري تاکنون 150برنامه قرآني در مدارس سطح شهرستان براي اين حافظان برگزار شد
وي اظهار داشت: شناخت مفاهيم و مضامين بلند كتاب وحي مي تواند انسان را به مسير نور ، فلاح و رستگاري رهنمون شود و اين يك اصل مهم در فعاليت هاي قرآني است .
وي خاطر نشان كرد: افرادي كه به مفاهيم و محتواي قرآني علاوه بر روخواني و حفظ به آن پي مي برند به سعادت و موفقيت مي رسند
وي افزود : بايد براي گسترش فرهنگ قرآني و مکارم اخلاق در جامعه برنامه ريزي شود و به مکان هاي فرهنگي که با حضور جوانان رونق دارد، بيش از پيش توجه شود.
وي با تاکيد بر لزوم برنامه ريزي در مقابل تهاجم فرهنگي دشمن، افزود: جذب نوجوانان و جوانان به مراکز فرهنگي مي تواند گام موثري در اين زمينه باشد.
وي با بيان اينكه بايد تعاليم قرآن به عنوان مايه سعادت جامعه و انسانها در بخش هاي مختلف كشور نشر يافته و نهادينه شودکه مهمترين عوامل مهجوريت قرآن را پيروي از هواي نفس، گسترش جاذبه هاي مادي و توجه ناكافي به اين كتاب الهي و ناشناخته بودن آن در زندگي است
مرتضوي افزود: همچنين براي آنكه قرآن از مهجوريت درآيد، بايد تفاسير آن به طوري كه براي همه قابل فهم باشد، در جامعه گسترش يافته و آموزش داده شود.
وي گفت: عمل به مفاهيم قرآن كريم سعادت فردي و اجتماعي انسانها را تضمين مي كند و بايد به مكارم اخلاقي در كنار قرائت و حفظ قرآن هم توجه شود.
معاون پرورشي و تربيت بدني آموزش و پرورش فارسان در پايان خواستار توجه بيشتر خانواده ها و اولياي دانش آموزان نسبت آموزه هاي قرآني و فراهم نمودن بستر هاي مناسب براي آشنايي و فراگيري دلبندانشان با مفاهيم قرآني تاكيد كرد : اولياي گرامي دانش آموزان ما چهره قرآني به خود گرفته اند و بعبارتي قرآن ناطق هستند بنابراين قدر و منزلت عزيزان خود را بدانيد و زمينه هاي حضور در ميادين قرآني با جديت و تلاشي كه خواهيد داشت فراهم كنيد .